fbpx

PP: Ovo nije dozvoljeno u Holandiji, ali jeste u Lukavcu

1 min. za čitanje

Vozači ne poštuju pravila a policija ne radi svoj posao…

Danas objavljujemo fotografiju vozača iz Holandije koji sigurno na ovaj način ne parkira u zemlji iz koje je došao. Na ovaj način on prisiljava vlasnike garaža da uništavaju zelenu površinu i svoj automobil.

Hvala našem posjetitelju – “lovcu na parking papke”.
*Cilj ovog članka nije “ocrniti” vlasnika automobila već ukazati na problem nepropsnog parkiranja na lukavačkim ulicama, te (ne)rada policijskih organa u našem gradu.
OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

steta za potroseno vrijeme na citanje ovakvog teksta ccccc

jedva cekate da nesto izmislite ili pronadjete da bih dijasporu kritikovali, cc zalosno sve

neka vam šalju slike kako osobo sa invaliditetom nemaju gdje parkirat auto svi obilježeni parkinzi su zauzeti autima osoba koje nisu invalidi i ne poštuju invalide slikajte takve i pišite o njima za informaciju više to je auto osobe sa invaliditetom koja je iz lukavca i koja nema gdje da parkira.

E pa to je Bosanac koji je otisao u Holandiju i kupio Auto pa ga malo sad dovezao kuci.
Nevide komsije ako je u Garazi,Mora smetat da bi se znalo cije je

to je auto osobe sa invaliditetom koja je iz lukavca i koja živi tu u zgradi gdje je auto parkirano i to samo zato što nije imao gdje da parkira a auto je trenutno na stranim tablicama Papci koji su slikali nek znaju da osobe sa invaliditetom nemaju gdje da parkiraju Mensud Imamović TO JE MOJE AUTO

U Holandiji postoji sankcija pa se niko ne usudjuje parkirati tamo gdje nije dozvoljeno.Za mjesec dana bi se u Lukavcu napravio red makar što se tiče perkiranja kada bi policija zadužila blokove za pisanje kazni i potrudila se da ih potroši a ne stajala po ćoškovima i čekala da im neko” uleti” neku marku da ne pišu kaznu zbog neupaljenih svjetala ili nevezanog pojasa.

Bas to Kung Fu

Jao, eto nastao kolaps saobracaja.

Covjek se bas lijepo ukrajcio nesmeta nikom a nacelnik po mom misljenju bi trebao da napravi jedan gradski dvospratni ili trospratni parking zaposliti nekog veterana invalida da zaradi sebi koji komad hljeba ujedno bi rasteretio gradske ulice od auta kkoja dzaba po nekoliko dana stoje na istom mjestu i prave problem gradskoj cistoci gdje nemogu da ociste svaki cosak