fbpx

Poziv za penzionere kompanije Sisecam soda Lukavac

2 min. za čitanje

U okviru raznih društvenih aktivnosti koje kompanija Sisecam soda Lukavac d.o.o. organizuje za svoje radnike i članove njihovih porodica, ne zaboravljamo ni one koji su bili članovi našeg kolektiva – naše penzionere, stoga tradicionalno organizujemo dan penzionera. To je dan kada se u prostorijama naše fabrike okupimo na zajedničkom ručku, družimo, pričamo o starim dobrim vremenima i šta se sve tokom ovih godina promijenilo. Također, na taj način želimo izraziti zahvalnost za njihov trud tokom svih godina rada, jer upravo su oni ti koji su bili tu na samom početku našeg razvojnog puta kao kompanije, kako tokom perioda bivše Fabrike sode Lukavac, tako i od trenutka osnivanja Sisecam soda Lukavac d.o.o., a od njih smo učili i sticali iskustvo koje danas imamo. 

S tim u vezi, ovim putem pozivaju se penzioneri da dođu u našu i Vašu fabriku, u subotu 16.12.2023. godine u ­­­11 sati.

Iz kompanije mole da se najkasnije do petka 08.12.2023. godine, penzioneri prijave putem broja telefona 035/552-323.

Za sve prisutne je obezbijeđen ručak u prostorijama restorana SSL-a, kao i simbolični pokloni. 

Sve je tu kao nekada, samo sa malo drugačijom postavom, infrastrukturom, ali i dalje vođeni istom energijom i radom kao na samom početku kada ste i Vi bili tu. 

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
  1. poštovani, obradovali ste me sa pozivom na susret penzionera, radi ću se odazvati, jer se datum upravo podudara sa mojim jubilarnim datumom, na taj dan završavamo punih 30 godina od kako sam postala ppenzioner i napustila poduzeće u kom sam radila 32,5 godina. Fabrici u kojojko sam zaradila penziju od srca želim uspješan rad sam zaradila penziju od srca želim uspješan rad.

Hoce li biti i pića ili će se plaćati kao i na sijelu koje kompanija organizuje za redovne radnike ???