fbpx

Ovo građani Lukavca plaćaju kao “Vodu za piće”

0 min. za čitanje

Ovako danas izgleda voda iz gradskog vodovoda u Lukavcu, a napisat ćemo i malu napomenu:

Čista voda je tekućina bez mirisa i okusa i obično je bezbojna ako se gleda u maloj količini ili sloju. U debljem sloju je obojena u plave-modre nijanse koje zavise od otopljenih i suspendiranih primjesa.

10534749_518836271597431_3315087335983415816_n

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

u likavcu treba poskupiti vodu posto pijemo caj umjesto vode direktno iz cesme

…ja sam to davno fotografisao ali šta vrijedi,kome pokazati???

Lici na “metalni penis” pivopije iznad zacepljenog stanicnog pisoara .

Ne znate vi nista ova voda je ispravna voda a analizirani izvori u Bistarcu i ostalim selima nisu za pice. Ispravna voda je ona voda u koju ne moras stavljati kafu a imas smede boje napitak jer time stedis novac, struju i vrijeme i takva voda je marka po kubiku a voda koja se ne placa sa izvora je haram voda jer to je bezbojna tecnost bez ukusa okusa i arome.

“Gradjani” ovo ne placaju posto lukavac nije grad i samim time nema gradjana , ovo placa stoka duge dlake i sitnog zuba sto se oglasava blejanjem .

EEE: to vam i treba čim se dočepate para kupujete stan u LUKAVCU POSTAJETE GRAĐANI A SELO OSTAVITE DA KOROVI ZARASTAJU I POŠUMNJAVATE SVOJU OČEVINU DJEDOVINU I DR SAMO DA BI SE ZVALI GRAĐANI A VELIKI BROJ VAS S ELJAKA STE PONOSNI KAO ETO VI GRAĐANI DA VAM GRAD PRAVI VODU IMI NA SELU SEBI SVE PLAĆAMO I UČESTVUJEMO U SVAKOJ IZGRADNJI :VODE,TELEFONA STRUJE I OSTALOG A VAMA DA JE DA VAM SE I KAHVA SKUHA KAO VI STE GRAĐANI A U STVARI LUKAVAC NIJE NI ČARŠIJA A GRAD NEĆE BITI NI U OVOM VIJEKU, BJEŽITE GRAĐANI U VIKENDICE DOK SE VODA IZBISTRI.

hej moj huseine jesi ti napacen sto nemas para da kupis stan u lukavcu