fbpx

Nusret Bajrić: “Popraviti sat koji je neispravan više od 3 godine”

1 min. za čitanje

Nusret Bajrić ispred Gradskog odbora Naše stranke Lukavac uputio je inicijativu da se gradski sat koji se nalazi ispred Porezne uprave u Lukavcu konačno popravi ili ukloni jer predstavlja “ruglo” u centru grada.

Da li je u Lukavcu vrijeme stalo? Nemarom odgovornih danas se sat u centru grada nalazi u neispravnom stanju i tako već više od tri godine. Pokušavao sam na razne načine upozoriti, ali bez uspjeha. Poređenja radi, sat koji se nalazi pored Vile je ispravan, ali ne zahvaljujući Gradskoj upravi, nego angažmanu ljudi iz Fabrike cementa Lukavac. Pozivam Gradsku upravu da reaguje, poprave ili uklone ovaj sat jer ovakav ne služi svrsi. Nadam se da će biti brzi, kao i kada sam tražlio da se sanira tek postavljen trotoar u ulici Žrtava genocida u Srebrenici, izjavio je Nusret Bajrić ispred GO Naše stranke Lukavac.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bajron,mislim da ima vecih problema u gradu od jednog sata u koji niko ne gleda.

Sitne stvari nam mogu uljepsati zivot. Jedna od njih je da na prvi pogled dobijemo utisak da u ovom Gradu nesto funkcionise. Pogotovo sto za takvu investiciju grada ne treba tender.

Odavno na ovu temu sam htio nesto napisati…na ovom mjestu bi bilo lijepo postaviti puno visi toranj sa satom koji bi se vidio duz cijele ulice.Naravno ne sponzorski,da bude sat sa sve 4 strane.
Mozda sa nekim natpisom “dobro dosli u Lukavac”

na čemu on hoće poene?!
za svaki nedostatak kriv je drugi, ‘i samo JA imam rješenje’
huda parola za niskobudžetne građane