fbpx

NAPOKON: Obnovljen Salon u Centru za kulturu

1 min. za čitanje

Nakon što su, u proteklih šest mjeseci, izvršeni svi potrebni radovi na uređenju i rekonstrukciji Baletne i Multimedijalne sale, Foajea i galerijskog prostora, Centar za kulturu Lukavac je, vlastitim sredstvima, rekonstruisao i prostor nekadašnjeg Salona 2.

Ruiniran, neuslovan prostor je, nakon rekonstrukcije, pretvoren u potpuno drugačiju Konferencijsku salu koja će, u narednom periodu, biti dodatno tehnički opremljena projektorom i svim potrebnim kancelarijskim namještajem.

-Centar za kulturu Lukavac će, na ovaj način, svim građanima staviti na raspolaganje potpuno uslovnu, moderno opremljenu Konferencijsku salu za održavanje okruglih stolova, javnih tribina, konferencija, edukativnih i drugih programa, izjavio je Neven Tunjić, direktor Centra za kulturu.

Iz Centra za kulturu poručuju da, i uz razne prepreke i otežavajuće okolnosti, nastavljaju raditi na brojnim projektima i događajima, kojima će obogatiti kulturni život na području Grada Lukavca.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Čestitke Centru za kulturu, ali džaba kada neki vjećnici ne znaju ni ko je Neven, neki mu poput Mujagića žele dobrodošlicu u ovaj grad (ne znajući da je Neven dijete ovog grada), ali nije to problem, Mujagić nije iz Lukavca, često ne skupi sve informacije, pa onda tako širi dezinformacije, ali da Nevenov drug iz djetinjstva toliko mrzi gradonačelnika da podržava sve one laži koj njegova stranka propagira, to je pretužno. Vanja kaži ljudima iz svoje stranke ko ti je drug sa kojim si odrastao, tvoja djeca isto dolaze na predstave koje Neven sa svojim timom organizuje, otidji stani uz svog druga, zar je moguće da te politika toliko zaslijepila? Isto tako i Omerdiću bih poručila da ode u CZK Lukavac i vidi sve sto je napravljeno, Kenane znamo te mi iz Lukavca, smiri malo doživljaj, ne možeš pravim lukavčanima prodavati maglu.

Hebo te nacelnik, idi prodaji tu lafinu gdje drugo, mora da te blento zaposlio u opcini…

Ispravka, gradonačelnik! 🙂

Ne daj Bože da me zaposlio pa da mi vijećnici govore kako da radim, vijećnici od kojih većina nema nikakve reference, već su tu samo jer su namolili za glasove, čast izuzecima kojih je veoma malo.
Ti mora da si jedan od ovih iz vijeća čim komuniciraš na taj način, ti si slika i prilika njihove komunikacije, nema zdravog dijaloga, nema konstruktivnog razgovora, samo svadja, uvrede, laži i obmane. Ljudi ništa ne rade, žive za to vijeće i dangube tako što se svadjaju i na kraju ništa ne zaključe u korist gradjana, već samo u svoju korist.
Kada pogledam sjednicu bude me sramota zbog njihovog neznanja, njihovih zaključaka, prava “Životinjska farma”.

Svaka Čast Lukavčanko,sve ti je na mjestu,