fbpx

Nakon dvije pandemijske godine: Lukavac Cement ponovo otvara vrata!

„12. tradiocinalna manifestacija za sve uzraste - Dan otvorenih vrata 2022“

1 min. za čitanje

Lukavac Cement d.o.o., nakon dvije godine pauze, ponovno otvara svoja vrata i u subotu, 17. septembra s početkom u 11 sati, organizira po 12. put svoju tradicionalnu manifestaciju „Dan otvorenih vrata 2022“.

„Veoma smo radosni da smo opet u prilici pozvati naše sugrađane svih uzrasta da nam se pridruže i uživaju u bogatom programu koji im pripremamo. Neće manjkati zabavnih sadržaja za djecu i odrasle: od predstava, džinova na štulama, preko face painta, likovne radionice, pa sve do nove radionice „Lukavac Cement DIY“, gdje će svi zainteresirani moći naučiti da prave zanimljive predmete od cementa. Uz biciklijadu, sportske turnire u fudbalu i odbojci bit će tu još mnogo edukativnih i kreativnih događaja. Cilj nam je da se zajedno družimo, veselimo i učimo u ugodnom ambijentu kruga naše fabrike.“ – ističe Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marketing Lukavac Cementa.

Želja Lukavac Cementa je da svojim malim i velikim sugrađanima, komšijama i prijateljima približi rad moderne evropske cementare koja kao društveno odgovorna kompanija već godinama ulaže značajna sredstva u zaštitu okoliša, modernizaciju pogona i istinski se zalaže za dobrobit svoje lokalne zajednice.

Dobro nam došli!

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments