fbpx

Lukavačke kompanije nominovane za priznanje „Najpoželjniji poslodavac“ 2017. godine!

2 min. za čitanje

Već jedanaestu godinu zaredom, vodeći portal za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini – Posao.ba organizuje najveće istraživanje o percepciji najpoželjnijih kompanija na području BiH.

U konkurenciji za najpoželjnijeg poslodavca nalaze se i dvije kompanije iz Lukavca. U kategoriji ICT sektora, nominovana je kompanija IMEL, dok je iz sektora proizvodnje nominovana kompanija Sisecam Soda Lukavac.

Priznanje Najpoželjniji poslodavac je rezultat, odnosno potvrda snage brenda svakog poslodavca, s obzirom na to da se ne može kupiti niti steći bilo kojim putem osim na osnovu glasova ispitanika, u čemu se i ogleda njegova vrijednost.

Kako je istaknuto, ova nominacija poboljšava mogućnost rasta kompanije, vodstvo kompanije u sektoru i imidž kompanije u poslovnom svijetu, zatim dobar tretman zaposlenika i pozitivno radno okruženje i sigurnost radnog mjesta.

Proglašenju najpoželjnijih poslodavaca u našoj zemlji prethodi višemjesečno online istraživanje dostupno javnosti, koja daje svoj glas i ocjenjuje koje kompanije su prema njihovom mišljenju i iskustvu najatraktivnije za rad.

Ovo veliko istraživanje pokazalo je da su nominovani najpoželjniji poslodavci kompanije koje su ulaganjem u svoj brand, u ljude i njihov razvoj i jednakim poštovanjem koji pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima.

Ukoliko želite glasati za najpoželjnijeg poslodavca 2017, to možete učiniti na ovom linku, do 15. aprila. 

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nisam znao da Sodalive postavlja i satiricno-komicne clanke.

Političke partije su najpoželjniji poslodavci. Možemo li glasati sada ili ćemo
čekati 2018. godinu.