Lukavačka farma “Milo Selo” predstavila svoje proizvode

2 min. za čitanje

Međunarodni sajam turizma i ekologija, List 2017., održava se tradicionalni 15. put u Lukavcu.

Sajam se održava u Gradskoj dvorani Lukavac i okuplja veliki broj izlagača.

Ove godine, svoje proizvode predstavila je Lukavačka farma Milo Selo. Na izložbenom prostoru od 12 m2 gurmani ljubitelji dobrog zalogaja mogu uživati u proizvodima koje Milo Selo priprema po tradicionalnim recepturama.

Proizvodi farme Milo Selo nastaju od kvalitetnog kozjeg mlijeka, a tu su domaći pekmezi koji otkrivaju čarobnu moć voća i razne vrste domaćih rakija.

Naša farma se prostire na više od 200 duluma na području Milinog Sela, na podnožju planine Ozren, opština Lukavac. Bavimo se organskom plasteničkom proizvodnjom i uzgojom koza, i sada posjedujemo više od 250 alpskih koza. Izjavio je Emir Imamović, tehnolog na farmi Milo Selo.

Farma Milo Selo u ponudi osim kvalitetnog mlijeka i sirutke, u ponudi ima razne vrste sireva od kozjeg mlijeka, te domaće proizvode:

Naša farma nakon priprema od godinu dana spremna je kupcima ponuditi najbolje od kozjeg mlijeka. Koze hranimo samo organski uzgojenom hranom koju smo proizveli na našoj farmi što je garant kvalitete. Vjerujemo da će posjetitelji uživati u okusima naših proizvoda jer sve to predstavlja našu tradiciju i našu regiju. Završio je razgovor Emir Imamović.

Farma Milo Selo trenutno svoje proizvode dostavlja u nekoliko trgovina, a petkom se za područje opštine Lukavac vrši dostava na kućnu adresu.

Više informacija putem broja 061 175 258 ili Facebook stranice: https://www.facebook.com/farmamiloselo/

Više informacija o radu i proizvodima farme Milo Selo možete saznati ako posjetite sajam List.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments