fbpx

Lukavac: Naša stranka, SDP i NIP danas potpisuju Sporazum o saradnji

1 min. za čitanje

Prema dogovoru ove stranke na predstojećim lokalnim izborima podržat će zajedničkog kandidata za načelnika u gradu Lukavcu, a za gradsko vijeće ići će sa odvojenim listama.

Predstavnici političkih stranaka Narod i pravda, Socijaldemokratska partija i Naša stranka danas će održati zajednički sastanak i potpisati sporazum o saradnji na nivou grada Lukavca s ciljem uspostavljanja međusobne predizborne i postizborne saradnje, usaglašavanja političkih stavova i podrške zajedničkom kandidatu za gradonačelnika na predstojećim Lokalnim izborima.

Danas će saradnja biti ponuđena i ostalim političkim subjektima koji budu spremni podržati ideju i plan ubrzanog razvoja grada Lukavca.

Ovo će biti nastavak aktivnosti na širenju saradnje između ove tri stranke na nivou Bosne i Hercegovine. Nakon Kantona Sarajevo i saradnje na državnom i federalnom nivou, Lukavac će biti prvi grad koji će imati saradnju tri stranke na nivou lokalne sredine.

Potpisivanje sporazuma će biti upriličeno u Svečanoj sali hotela Senad od Bosne u Lukavcu, danas u 18:00 sati.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Istovarim vam se ispred stranke

Novinaru hotel SENAD OD BOSNE nije u Lukavcu vec u PROKOSOVICU upoznajmo svoj zavicaj i svoj grad i ostalo sto nas zanima