Lukavac: Mališani uživali u časovima skijanja i toplim napicima

2 min. za čitanje

Kako bi našim mališanima obezbijedili što bolju zabavu, grupa mladih iz našeg grada odlučila je današnji dan posvetiti skijanju i najmlađim. Prepoznavši originalnu ideju, ali i iskrene namjere, redakcija našeg portala je odlučila medijski ispratiti “Besplatnu školu skijanja za najmlađe”.

Naoružani skijama, “slićurama”, sankama, rumenih obraza i promrzlih ruku, najmlađi su iskoristili današnji dan a mnogi su sa suzama u očima, zbog potrebnih odlazaka u stan, napuštali popularno “brdo”.

U 10:00 sati, na lukavačkom “brdu” osnovama skijanja, naše mališane podučavao je Mirnes Sulejmanović, nastavnik Tjelesnog odgoja, te dugogodišnji nogometni trener u omladinskim kategorijama FK Radnički.

U organizaciju druženja, uključio se i lukavački “Soda pub” koji je mališanima obezbijedio tople napitke u predahu od “skijaških” aktivnosti. Nakon ovog dnevnog druženja za najmlađe, na istom mjestu, ali u večernjem terminu (od 20:00), biće organizovane i osnove skijanja za odrasle, koji će sigurni smo znati iskoristiti ovu priliku za dobru zabavu.

Umjesto čajeva, odrasli će predah od skijanja, iskoristit za degustaciju kuhanog vina, za šta će se naravno pobrinuti Soda pub.

Led vision Lukavac će podršku ovoj vrsti druženja iskazati tako što će obezbijediti potrebnu rasvjetu kako bi naše druženje trajalo do duboko u noć.

Vrijedi napomenuti da su časovi i toplo napitci potpuno besplatni.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments