fbpx

Lukavac: Kamionom blokirao ulaz u firmu Reweus

1 min. za čitanje

Kako saznajemo od Denisa, zbog nagomilanog dugovanja je Nedim Grahić, inače privatni prevoznik iz Puračića, jučer blokirao ulaz u ovu kompaniju. 

11133706_781166911993764_3425771919195967805_n

Nedim Grahić radio je za firmu Reweus sve do unazad par godina. Prestao je raditi iz razloga što mu je spomenuta firma ostala dužna ogromnu svotu novca zbog čega nije mogao da plaća poreze. Dana 02.04.2015. Nedim je odlučio kamionom blokirati ulaz u firmu, a na kamion stavio plakat na kojem piše „Isplatite mi pošteno zarađeni novac“. U međuvremenu je kamion obijen, a plakat uklonjen. – izjavio je Denis Grahić.

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Najjaci su ovi sto pljuju, a pola ih od Patare kuce napravili i prehranjivali porodicu i dok je bilo para svima je bilo dobro, sad kad je kriza nikom ne valja. Nema goreg naroda od nas bosnjaka.

Neka si Graha blokiro
Trebao si javiti i ostalima kojima je dužan da i oni blokiraju a ne da on otvara druge firme da radi

…pa nebi oni bili bogataši da ne rade tako!?Jesmo li se zato borili u ratu?

..tako če sve biti dok poslodavci ne odgovaraju za neisplačene plate,dok se to ne smatra krivičnim djelom i dok se ne ide u zatvor za takvo nešto učinjeno…smješno je kako niko ne preduzima ništa protiv ovake pojave!???

..za “Bosnjo”–do danas mi nije isplaćeno 150 KM koje sam pošteno zaradio a radio sam 2008 god. misliš li da je to uredu???Nije da pljujem po njima ali ti iskreno kažem da nije uredu da ti neko radi , a da mu ne paltiš za to,ili možda griješim???
Nije jedini slučaj neisplačivanja zarađene plte,ima ih koliko hočeš.

Zalosno je sve ovo, kad je bilo kesovine svima je bilo potaman, sad pljujete svi. Dobro bosnjo rece…