fbpx

Lukavac Cement ponovo otvara vrata za posjete “VISIT US”

1 min. za čitanje

Lukavac Cement nastavlja kampanju „VISIT US“ koja je započela 2019. godine, a sada s dolaskom proljeća i ukidanjem većeg broja epidemioloških mjera ponovno otvara vrata za sve zainteresirane posjetioce, građane, škole, obdaništa, fakultete.

“Svim posjetiocima ćemo omogućiti edukativnu šetnju kroz naše pogone, a posebnu pažnju posvećujemo korištenju alternativnih goriva u našoj cementari i našem aktivnom djelovanju na očuvanju životne okoline, zdravlja ljudi i smanjenju CO₂. Uz pratnju stručnjaka posjetioci imaju priliku upoznati se s modernom tehnologijom, načinom proizvodnje i svim ekološkim efektima koje postižemo.

Posebno želim naglasiti da je za posjetu najmlađih na raspolaganju maketa naše cementare, gdje ćemo im ispričati zanimljivu priču o nastanku cementa.” – ističe Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marketing Lukavac Cementa. Posjeta je ujedno prilika da se upozna jedna od najmodernijih evropskih fabrika cementa i da se bude u toku sa savremenim trendovima i novim tehnologijama. Kampanjom “VISIT US” Lukavac Cement želi sa svojim posjetiocima ostvariti blisku saradnju i povjerenje, razmijeniti mišljenja i zajednički graditi bolju i zdraviju budućnost grada Lukavca i BiH.

Svi su dobrodošli, a najava posjeta je moguća putem web stranice https://lukavaccement.ba/visit-us/

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Hahahaha oni kao ona žena od švreka,po dani jedno a naveče drugo,moj bože mili a ja sirćetom perem kola zbog njihovog cementa