LIST 2022: Lukavački sajam proslavlja 20 godina! Veliki broj izlagača iz regiona i Njemačke

28. Aprila 2022.
2 min. za čitanje

Jubilarni 20. sajam turizma i ekologije “List” ove godine biće održan na Sportskoj dvorani Lukavac od 5. do 7. maja 2022. godine.

Osim u Sportskoj dvorani, sajam će biti održan i na nekoliko drugih lokacija kako bi bio bogatiji i raznovrsniji, ali i zbog uživanja posjetilaca.

Oko 180 firmi naći će se ove godine na našem sajmu, koji ima za cilj promociju turizma i turističkih potencijala, oblasti koja iz godine u godinu bilježi napredak u više pravaca. Posebno nam je da će kao izlagači doći gosti iz Crne Gore, tako da ćemo imati izlagače iz Bara, Budve, Herceg Novog, Ulcinja, Tivta, koji će predstaviti svoje gradove u zemlju u najboljem svjetlu, izjavio je za SodaLIVE.ba Izet Nuhanović, direktor sajma List.

Pored gostiju iz Crne Gore, na sajmu će se naći i izlagači iz Srbije, Hrvatske, Slovenija, ali i Njemačke, naši prijatelji iz grada Barlebena, dodao je Nuhanović.

20. godina postojanja proslavit će i posjetioci, koji će imati mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri.

7 dana za dvije osobe u Banji Ilidža, Gradačac sa uključenim punim pansionom uz korištenje bazena možete osvojiti ukoliko posjetite sajam, na poleđini ulaznice ispišete svoje podatke i ubacite u kutiju na info pultu. Sretni dobitnik će biti izvučen u subotu, 7. maja u 12 sati.

ULAZ JE BESPLATAN

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments