fbpx

KONAČNO: Počinje gradnja Aqua parka u Lukavcu, ovako će izgledati (FOTO)

2 min. za čitanje

Nakon što je očigledno propao pokušaj izgradnje Aqua parka na jezeru Modrac, zabavnog parka na Malinjaku i turističko – hotelskog naselja u Bistarcu, sasvim je evidentno da će Lukavac u skorije vrijeme dobiti Aqua park u blizini magistralnog puta Tuzla – Doboj.

Počeli smo sa procedurom izgradnje fabrike vode za koju je 2017. godine rečeno da će biti završena za 3 godine. Pronašli smo i kupili zemljište, izvršili analize i sada radimo na tehničkoj dokumentaciji. Više ne obećavamo i sada radimo. U toku ove godine počinjemo sa izgradnjom već davno najavljenog Aqua parka u blizini magistralnog puta Tuzla – Doboj. Gradnja će potrajati, mislili smo je iskoristiti za vrijeme kampanje, ali sada je to riješena stvar, izjavio je za naš portal visokopozicionirani kadar SD BiH i uposlenik Gradske uprave u Lukavcu.

Ekskluzivno smo dobili i fotografije budućeg Aqua parka, a iste fotografije iskoristila je i Vlada Brčko distrikta koja je prošle godine također najavila gradnju Aqua parka.

Cijenjeni posjetitelji SodaLIVE portala,

Danas je 1. april – Svjetski dan šale. Sve što ste pročitali u ovom članku služi za razonodu i ni u kom slučaju ne predstavlja činjenično stanje niti stav redakcije SodaLIVE portala. Dočekat ćemo jednog dana i vodu, zrak, šalter salu, bazen i sve ono što imaju normalni gradovi u svijetu. Ako ne mi, onda naša djeca (ako budu ovdje).

Neka današnji dan obiluje smijehom, veseljem i razonodom.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Cijev je šipka kroz koju je provučena rupa

Ne bi se reklo da je to za zahebanciju…Bundoglav je svasta naobecavao da ce uradit sto njemu mrska SDA nije ..od ekologije da prodisemo, preko bazena I akvaparkova do pitke vode…nista ama bas nista uradio nije osim sto I dalje prosipa populizam, demagogiju I spin…al eto Hvala Bogu tuzilo ga je komunalno lukavac, pa cemo vidjeti do kad ce…nek ima makar neko da ga guzhziii onakvog nenormalnog!

Neću više nikada otvoriti vaš neozbiljni portal.

Ha ha jako duhovito. Šega. Pao sam sa stolice od smijeha.