fbpx

Kampanja “Tvoj glas je bitan” u Lukavcu

1 min. za čitanje

Povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine mladi iz organizacije “Tvoj glas je bitan” izašli su na ulice diljem Bosne i Hercegovine, a među njima i tim iz Lukavca, piše LTK Info.

Kampanju pod hashtag-om #tvojglasjebitan pokrenuo je Nermin Topovčić iz Banje Luke u cilju promovisanja čina izlaska na izbore u Bosni i Hercegovini.

Ova kampanja je stigla i u Lukavac, a učestvovali su Edina Delić, Almasa Bečić i Kristijan Tomić.

Ako želite da postanete dio tima možete se priključiti tako što ćete poslati poruku na instagram profil @tvoj.glas.je.bitan

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Brko brkane moj omiljeni krkane.

Edina Delić?!
Dijete drago rano si počelo…

Sjajna izlaznost!

NE GLASAM JER SE NISTA NECE PROMIJENITI MOJIM GLASOM – stranke ce da podijele kvotu preostalih gubitnickih glasova, moji glasovi ce se cuvati dva dana ispred hotela Mellain dok se ne pocnu prebrojavati po standardima Ekvatorijalne Gvineje, nakon cega ce se stranka za koju sam glasao koalirati sa onima koji su me otjerali iz zemlje. Slag na tortu, jos me tjeraju da glasam tamo odakle sam protjeran, jer je to moje prebivaliste iz 91-ve, pa kada mi Dodik kaze da nije bilo genocida, fino pokaze da u Podrinju ima jos uvjek isti broj Bosnjaka kao i prije rata, jer, evo, ako sto vidite, svi glasaju tamo.

Manite me ove demagogije, od Bosne je i Bog digao ruke. Pola Bosne vise prati izbore u Njemackoj nego ovdje.

Aj zivjeli.

Tako kaže još 20.000 drugih i godinama imamo ovo što imamo. Izlaze stranački uvlakači, kroje nam sudbinu i uništavaju državu. Molim te ne odgovaraj mi sa “a za koga da glasam” i “svi su isti”, jer nisu. Bravo ti!

Pametnjakovicu, ajd navedi mi trojicu, SAMO TROJICU, poslije 2000-te godine, za koje su govorili da nisu isti kao i ostali a da su nesto uradili, pokazali, i da se nisu koalirali sa ovima sto su isti ko i svi!

Bitan …kako…ja glasam za onog ko kaže da neće s SDA,a taj sutra ode s SDA