fbpx

Kako smo najavili: Adnan Aljukić predsjednik OO SD Lukavac

1 min. za čitanje

U toku je Osnivačko-izborna konferencija Općinske organizacije Socijaldemokrata BiH Lukavac, nove stranke Edina Delića i Envera Bijedića.

Na konferenciji će biti izabrano rukovodstvo stranke, a kako smo već najavili, za predsjednika je upravo izabaran dr. Adnan Aljukić, koji je bio jedini kandidat za ovu funkciju.

Adnan Aljukić je rođen 1969.godine u Tuzli. Osnovnu školu je završio u Prokosovićima, a Srednju Medicinsku školu u Tuzli. Medicinski fakultet je završio 1997.godine u Tuzli i iste godine započinje pripravnički staž u JZU Dom zdravlja u Lukavcu gdje i danas radi.

Aljukiću je ovo druga stranka, prethodno je bio član SDP-a BiH.

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ma bravo legendo. Doceka i ti funkciju.
Pametni se odmakli i pobjegli iz Lukavca.
Najbezbolnije je ove gadosti gledati i citati sa pristojne udaljenosti.
Skoro sam bio u Sioux cityu i stojim ispred zgrade gdje sam zivio. Zapalim pljugu. Dok mi pogled seze nema zive duse. Grad pustahija.
Dom,Hollywood,klupe ispred zgrada…
ZALOSNO. A sve zbog vas i vase politike.
Uzivajte u funkcijama jer za koju godinu necete imati kome palamuditi.
Live4everMLKing2PackBlackMamba.

Ode i ovaj u š****…

Ima li drugih obicnih insana osim ovih doktora da se bave politikom.Treba neko i narod da lijeci zar ne.Nemozes zub popraviti kako u domu zdravlja tako i privatno nikog nema na radno mjestu svi ko biva u politici, neki sastanci 4 dana u sedmici.Covjek moze umrijeti dok se vas uganja,ima starijih ljudi koji nemaju uslove dolaziti u Lukavac svaki dan da vas ganjaju ili politika ili posao odlucite se i
stidite se kakvi ste.

Naš takozvani doktori rade od 9 do 12 tako da imaju dosta vremena za slobodne aktivnosti kao što je bavljenje politikom ili privatna ordinacija.

Eeeeeeee moj Jake dzabe si hodao za onog delica on uze sebi drugog za vodju

DAJEM PODRŠKU DOKTORU ALJUKIĆU, IZ RAZLOGA ŠTO SAM SE LIČNO UVJERIO DA SU MU U PROFESIONALNOM RADU PACIJENTI I PROFESIJA NA PRVOM MJESTU, TAKO DA VJERUJEM DA ĆE I U POLITICI BITI NA PRVOM MJESTU GRAĐANI LUKAVCA.

Enese, ljekar i politicar su dva razlicita pojma.

Cestitke za Adnana.Dosta je bilo suza,dostaaa.