fbpx

Izabrano novo rukovodstvo Naše stranke Lukavac

1 min. za čitanje

Prije nekoliko dana Naša stranka Lukavac održala je unutarstranačke izbore i izabrala novo rukovodstvo. Za novog/starog predsjednika OO Lukavac izabran je Nusret Ćurović, a na mjesto potpredsjednika/ce izabrani su Mirsada Venturini Mehmedinović i Dino Osmanović.

Jedan od naših glavnih ciljeva ostat će da vratimo moral u politiku i pozivamo sve sugrađane koji smatraju da u ovom društvu štošta treba mijenjati da nam se pridruže. Mi ćemo i dalje nastaviti da predlažemo inicijative i kritikujemo poteze trenutne vlasti. Jedan od glavnih ciljeva je širenje ideje Naše stranke na opštini Lukavac i osnivanje mjesnih odbora. Uvjereni smo da će mnogi prepoznati za što se borimo i da će nam se pridružiti u borbi za bolje sutra, poručili su iz Naše stranke Lukavac.

Općinski odbor Naše stranke u Lukavcu sada čini jedanaest članova: Dino Osmanović, Lejla Srabović, Adela Tubić, Nusret ĆurovićMirsada Venturini MehmedinovićMiralem SejdinovićJasminka HasanovićAlen SejdinovićAlma ĐuranovićSamir Poljić i Nataša Ibrahimagić.

Iz Naše stranke u Lukavcu su poručili da je njihova kancelarija u Ulici Branilaca Bosne otvorena za sve građane svakim radnim danom od 11:30 do 13:30 sati.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments