fbpx

IMEL uspješno okončao usavršavanje MI-BOSPO uposlenika

1 min. za čitanje
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cilju edukacije bio je usavršiti postojeća znanja i vještine MI-BOSPO tima, u oblasti informacionih tehnologija.

Kompanija IMEL je, prema iskazanom zadovoljstvu korisnika, uspješno provela edukaciju, i to na dva načina: putem webinara, odnosno virtuelne učionice, kako bi se što efikasnije iskoristilo učešće, obzirom na to da MI-BOSPO zaposlenici rade u 24 općine BiH; te i u prostorijama MI-BOSPO-a.

IMEL na ovom polju posluje 20 godina, a obuku smo namjenili i prilagodili svim uposlenicima. Eduakciju uvijek prilagodimo potrebama i željama klijenta, a to dovoljno govori o našoj spremnosti da što bolje obavimo posao i olakšamo polaznicima kompletan proces obuke, izjavio je Mevludin Čeliković, direktor kompanije IMEL.

Obzirom da MI-BOSPO zaposlenici u svom svakodnevnom radu koriste programe, Word, Excel i Power Point, predavanja su bila koncipirana na način da razviju postojeća znanja i vještine.

Iz MI-BOSPO-a ističu kako i inače ulažu u edukaciju zaposlenika, smatravši to investicijom za uspješnije poslovanje.

Jako smo zadovoljni isporučenom uslugom, te zahvalni IMEL-u što su nam omogućili online obuku, što je rezultiralo time da su zaposlenici sjedili u svojim kancelarijama, ispred svojih računara, ne gubeći vrijeme na putovanje, istakla je direktorica MKF MI-BOSPO, Nejira Nalić.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments