IMEL nominovan za priznanje „Najpoželjniji poslodavac“ 2016. godine!

3 min. za čitanje

DSC_6605

Već desetu godinu zaredom, vodeći portal za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini – Posao.ba organizuje najveće istraživanje o percepciji najpoželjnijih kompanija na području BiH.

Ovih dana, kompanija IMEL dobila je obavijest da su učesnici online istraživanja nominirali upravo kompaniju iz Lukavca za jedno od priznanja “Najpoželjniji poslodavac” 2016. godine.

Priznanje Najpoželjniji poslodavac je rezultat, odnosno potvrda snage brenda svakog poslodavca, s obzirom na to da se ne može kupiti niti steći bilo kojim putem osim na osnovu glasova ispitanika, u čemu se i ogleda njegova vrijednost.

DSC_6598

Kako je istaknuto, ova nominacija poboljšava mogućnost rasta kompanije, vodstvo kompanije u sektoru i imidž kompanije u poslovnom svijetu, zatim dobar tretman zaposlenika i pozitivno radno okruženje i sigurnost radnog mjesta.

Proglašenju najpoželjnijih poslodavaca u našoj zemlji prethodi višemjesečno online istraživanje dostupno javnosti, koja daje svoj glas i ocjenjuje koje kompanije su prema njihovom mišljenju i iskustvu najatraktivnije za rad.

Ovo veliko istraživanje pokazalo je da su nominovani najpoželjniji poslodavci kompanije koje su ulaganjem u svoj brand, u ljude i njihov razvoj i jednakim poštovanjem koji pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima.

Ukoliko želite glasati za najpoželjnijeg poslodavca 2016, to možete učiniti na ovom linku, do 15. aprila. 

Učešćem u istraživanju ispitanici imaju priliku osvojiti i vrijedne nagrade – Vivax Fly Smartphone ili glavnu nagradu – ASUS Notebook.

DSC_6712-2

Do sada su neke od najvećih BiH kompanija bile dobitnici priznanja Najpoželjniji poslodavac proteklih godina.

Bosanci i Hercegovci izabrali: Najpoželjniji poslodavac u 2015. godini je Al Jazeera Balkans

Priznanje Najpoželjniji poslodavac omogućuje kompaniji da se pozicionira u svijesti poslotražioca kao mjesto na kojem bi oni željeli raditi i napredovati, doprinosi jačanju atraktivnosti kompanije i vrijednosti njenog brenda iz ugla javnosti i njenih budućih zaposlenika, dok postojećim zaposlenicima daje potvrdu da rade na najpoželjnijem mjestu na tržištu rada u Bosni i Hercegovini, što doprinosi njihovom općem zadovoljstvu i povećanoj produktivnosti i motivaciji na radnom mjestu.

Uvrštenje kompanije IMEL na listu nominiranih, priznanje je za kvalitetan rad i dugoročno strateško planiranje, te obaveza da i dalje posvećeno i odgovorno radi na usavršavanju svojih uposlenika i razvoju kompanije.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka čast,čestitam unapred,posebno Rukovodiocu!

čESTITAMO FIRMI IMEL.
SVAKA ČAST.