fbpx

Humorista Meca Cazin posjetio Elnura Numanovića [VIDEO]

1 min. za čitanje

U Lukavcu će sutra biti organizovana prodaja kolačića i humanitarni party, te niz drugih aktivnosti a sve u cilju da se pomogne malom heroju.

Pročitati: Dijete leptir: Malom Elnuru iz Lukavca je potrebna naša pomoć

Danas je Elnura iznenadila i posjeta humoriste koji se predstavlja kao Meca Cazin. On je danas kako bi obradovao i razveselio malog Elnura došao u Lukavac i uz razgovor učinio da on zaboravi na svoje oboljenje. Vjerujemo da će Mecina posjeta biti podstrek i za ostale da pomognu našem heroju.

O čemu su razgovarali, šta su zajedno snimili pogledajte u nastavku:

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Strasno je ovo sto se dedilo malom Elnuru
Narode nas ima li iko dole u Bosni da se obrati vlastima zbog ovog Elnurovog slucaja da se pomogne u medicinskim ustsnovama. Gdje je vkast? Gdje su svi Doktori i oni privatni svi su oni polizili Hipokratovu zakletvu da ljudima pomognu. Gdje je marketing barem privatnih Doktora da pomognu jednom pacijentu i dobiju neke nove pacijente? Doktori procitajte ovo ukljucite se dok ne stigne pomoc sa strane za ovo pametno lijepo i preslatko dijete.
Ja iskreno zelim da mali djecak ozdravi sto prije.

Pozivam naseg nacelnika I direktora Doma zdravlja da ucine sto je u njihovoj moci da se pomogne porodici djecaka. Barem toliko mogu uciniti za nekoga od sugradana koje je njihova pomoc prijeko potrebna!