fbpx

Gradonačelnik Delić kandidat za Parlament BiH na Općim izborima

1 min. za čitanje

Socijaldemokrate BiH i Zeleni pokret nastupit će sa zajedničkom listom na predstojećim, Općim izborima.

Međutim, zanimljivo je da će se veliki broj ličnosti poznatih bh. javnosti naći na ovim listima. Kako je za Raport kazao, Nihad Čolpa, predsjednik Zelenog pokreta jučer su predali liste na kojima je više od 200 kandidata.

Kako navodi od tog broja 50 posto kandidata nisu članovi niti jedne političke opcije te se većina njih i po prvi put kandiduje na izborima.

Čolpa je predstavio neke od kandidata a među njima i ime gradonačelnika Lukavca, Edina Delića.

“Mi smo svoju misiju za sada ispunili. Animirali smo ljude koji su eksperti, profesore, stručnjaci da se političku aktiviraju. Svakako tu su i mnogi iz vrhunskih kadrova iz različitih oblasti. Odlučili su da se konačno uključe u politiku i da zajedno sa nama stanu u front za promjenu stanja u zemlju. Mi se radujemo zbog toga. U narednom periodu nastavit ćemo prezentirati svoj program”, kazao je Čolpa.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Pa ovaj egocentrik bi se kandidovao da bude direktor Svemira da moze… I sretno mu bilo! Samo nek ide ranije iz Lukavca u p.m.ako hoce.

Kad se ova dvojca udruža vrba se osuši

66328695_10220064104416621_4487733777660903424_n.jpg

očekivano od narcisoidnog kalibra… nego ostaje jedan ogroman problem u nama, bez obzira prošao delija u više nivoe vlasti ili zadržao se na poziciji gdje jeste.
Taj problem je što većina naroda još uvijek nije skontala kakav je profil i karakter delije sa Olimpa

Jel to onaj delic sto je isao tamo na granicu sa Hrvatskom da on rijesi problem odlaganja nuklearnog otpada a Lukavac najzatroovaniji grad u Evropi ehhhh ako delic je u koaliciji sa ekolozima onda su Eko zeleni propali