fbpx

Fondacija Junuzović realizovala akciju donacije namještaja

2 min. za čitanje

u svrhu postizanja boljih uslova života i rada, kao i podizanju kvaliteta u zajednici općenito, Fondacija Junuzović u protekle dvije sedmice realizovala je akciju donacije namještaja institucijama:

  • JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla. Ovoj veoma važnoj ustanovi na našem Kantonu Fondacija Junuzović donirala je 50 stolica koje su bile neophodne kako bi se upotpunio trpezarijski prostor, kao i opremanje dnevnog boravka gdje djeca i provode najviše vremena.
    Uposlenici i djeca iskazali su svoju zahvalnost Fondaciji Junuzović i zadovoljstvo o nastavku saradnje.
  • OŠ Breške iz Breški donirana je 51 stolica, a u svrhu opremanja čitaonice u sklopu biblioteke ove škole. U ovoj školi je nakon donacije stolica upriličeno obilježavanje dana škole Breške, te su predstavnicima Fondacije uručili Zahvalnicu
  • Narodnoj kuhinji “Imaret” Udruženja MDD Merhamet Tuzla, fondacija Junuzović donirala je 130 stolica i stolove kako bi opremili trpezariju sa novim namještajem i kako bi korisnicima omogućeno udobnije korištenje pripremljenih obroka. Donirani namještaj biće raspoređen na dva punkta u Kiseljaku i “Ekspres” U Tuzli.

– Nastavljamo istim intenzitetom raditi i slušati potrebe naše zajednice i okruženja. Svaka naša pomoć rezultat je intenzivnih potreba naših sugrađana i uvijek je opravdana i bude prihvaćena i upotrebljiva na pravi način, ističu iz Fondacije Junuzović.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments