fbpx

Fondacija Junuzović: Počeo projekat u JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja

1 min. za čitanje

Fondacija Junuzović krenula je u realizaciju projekta “Proljeće je, pokreni se!” sa djecom koja borave u Domu za djecu bez roditeljskog staranja. Projekat podrazumijeva održavanje treninga za djevojčice i dječake u smislu usmjerene fizičke aktivnosti sa profesionalnim trenerima.

Ovu akciju Fondacija Junuzović pokrenula je s ciljem da pomogne jednu od najosjetljivijih kategorija društva, a to su djeca koja su smještena u JU Domu za djecu bez roditeljskog staranja.Projekat se realizuje s ciljem poboljšanje kvaliteta života djece smještene u ovoj ustanovi kao i njihovog psiho fizičkičkog razvoja.

Fondacija Junuzović realizuje aktivnosti u saradnji sa trenerima i osobljem Fitness & health Centar Body Control čije će stručno osoblje pružiti mogućnost stručnog i profesionalnog upoznavanja sa osnovama pojedinih sportskih aktivnosti.

 

 

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka cast Fondaciji Junuzovic, neka malo i lijepih vijesti. Iskreno ne znam nista o ovoj fondaciji ( mozda bi redakcija mogla napraviti jedan opsirnij clanak o njima) ali je lijepo cuti za lijep gest.

Fondacija vise napravi nego E.D. za sest mjeseci mandata?