fbpx

Bingo: Upozorenje na muškarca koji se u Puračiću predstavlja kao njihov uposlenik

1 min. za čitanje

Kompanija Bingo upozorava građane da se na području Lukavca muškarac lažno predstavlja kao njihov uposlenik. Saopštenje prenosimo u nastavku:

– Cijenjeni kupci, želimo vas upozoriti na lažno predstavljanje muške osobe kao uposlenika kompanije Bingo d.o.o. Naime, tragom informacija iz Puračića, osoba se predstavlja kao naš uposlenik i insistira da nakratko uđe u kuću kako bi predstavio nagradnu igru u kojoj je domaćin dobitnik.

Želimo istaći da Bingo trenutno nema nijednu nagradnu igru čije bi dobitnike kontaktirao putem posrednika, te da uposlenici Bingo ne posjećuju kućne adrese za bilo koju svrhu (niti prodaju, niti predstavljanje proizvoda, niti nagrađivanja, niti prikupljanja sredstava).

Bingo želi apelovati na stanovništvo da obrati posebnu pažnju na ovakve osobe te da u slučaju posjete istih obavijeste Ministarstvo unutrašnjih poslova. Također molimo sve naše kupce sa područja Lukavca, naročito Puračića, da ovu informaciju na neki način prenesu svojim prijateljima i komšijama, naročito starijim osobama i onima za koje znate da ne koriste društvene mreže, te teže dolaze do informacija. Zahvaljujemo na podršci i razumijevanju – saopćeno je iz Binga.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dokaz da bingo pljacka na svakom koraku