fbpx

U Lukavcu će biti održan Međunarodni dan mladih

2 min. za čitanje

Međunarodni dan mladih se obilježava 12. augusta i dan je kada se prisjećamo važnosti osviještenosti mladih i njihove snage. Lokalni tim AsuBiH-a Lukavac želi mladim lukavačkim talentima pružiti priliku da na svoj dan, u nedjelju, pokažu svoje sposobnosti svojim vršnjacima, prijateljima i ostalom građanstvu. Obilježavanje Dana mladihće se održati u omladinskom klubu BBCC sa bogatim zabavnim sadržajem. Program obuhvata čitanje poezije mladih pjesnika i nastupe nekoliko lokalnih bendova, solo izvodjača i sl.
U nedjelju će svaka mlada osoba moći pronaći nešto zanimljivo za sebe i zajedno sa svojim prijateljima zabaviti se, i tako obilježiti svoj dan. Međunarodni dan mladih ujedno je dan kada slavimo postignuća mladih u svijetu, kao i ohrabrujemo njihovo sudjelovanje u društvu.

Program predstavlja mlade lukavačke talente. Noć će početi sa čitanjem poezije mladih pjesnika (svi zainteresovani mogu se javiti u klubu ) a nastaviće se sa nastupom benda i mladim DJ-om Armin Kido Hodžić. Također, dolaze i dva gosta iznenađenje a o njima više na dan dešavanja.

Lokalni tim ASuBiH-a Lukavac je ogranak Asocijacije srednjoskolaca u Bosni i Hercegovini u Lukavcu.
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija koja okuplja sve srednjoškolce kao i sva Vijeća učenika srednjih školi u Bosni i Hercegovini. Naš osnovni cilj je pobošljanje statusa srednjoškolaca u BiH kroz njihova prava i zastupanje njihovih ideja.

Kroz svoje projekte Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini edukuje, povezuje, informiše srednjoškolce i upoznaje ih sa njihovim pravima.Zadatak Asocijacije je da omogući svim srednjoškolcima podršku, posticaj i priliku da ostvare svoje ideje.

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dzaba to sve kad mladi postaju ko stari zive zivotom penzionera sve su to suplje price neki pametnjakovic iznese cinjenice sto svako zna jebat suplju pricu i te skupove ..

TITIN SISTEM U KRIZI SVIJESTI I PRAVOPISNOJ KRIZI

Dzaba sve to kad mladi postaju k'o stari. Zive zivotom penzionera. Sve su to šuplje price. Neki pametnjakovic iznese cinjenice sto svako zna. Jebat šuplju pricu i te skupove…

P.S. – Cutanje (ne tipkanje) je zlato.

Podrška organizatorima !!!