Treće veče regionalne stand-up komedije u Lukavcu

2 min. za čitanje

1912163_641865449183827_1068538394_o
– Ono što smo planirali, sprovodimo u djelo! – kaže Pedja Bajović, producent “Komedije s nogu, i nastavlja – Htjeli smo domaćoj publici dovesti najbolje regionalne komičare, a one koji to tek počinju raditi u Bosni i Hercegovini – na ovaj način gurnuti u vatru da se kale… Rezultat je bio da su bili ravnopravni sa svojim kolegama iz okruženja. Sve smo to snimili i svi oni koji nisu bili da to vide uživo, jednom će to moći vidjeti i na televiziji!

Kao i prije, ovo je javno televizijsko snimanje koje izvode jake snage produkcije ProVision iz Lukavca, a kako je to izgleda u njihovoj izvedbi najbolje će vam dočarati video koji se nalazi ispod.

I ovoga puta, u nedjelju 2. marta u 18 sati, publiku čeka pravi mini-spektakl! Pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića, na sceni će se izredati sedmoro komičara:

Srđan Jovanović iz Beograda i njegov sugrađanin Nikola Silić. Iz Hrvatske nam dolaze Aleks Curać-Šarić iz Rijeke, dok iz Zagreba dolaze Zvonimir Mintas i z0ky. Boje Bosne i Hercegovine brane Miranda Lončar iz Mostara i Hazim Mujčinović iz Tuzle, koji je u prve dvije večeri bio voditeljem ovog programa, a koji po pravilu traje dva i po sata.

Ulaznice – 5 KM

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
3 komentara