fbpx

Stand up komedija „Na licu mjesta“ u Lukavcu

2 min. za čitanje

Nešto potpuno drugačije priprema se na sceni Cabaret Cluba i to u četvrtak, 27. juna, a riječ je o ozbiljnoj improvizaciji kroz dosad neviđen koncept na našim prostorima – Stand Up komediji koja nastaje u trenutku izvedbe.

U Lukavac dolazi mostarski komičar Omer Hodžić i, za publiku, po njenim inputima, kreira jedinstveni show „Na licu mjesta“, koji od prošle godine nasmijava cijeli region. Ono što ovu komediju čini dodatno zanimljivom i nesvakidašnjom jeste i to što predstavu ocjenjuje upravo publika, jer je cijena karte lična procjena kvalitete Omerovog improviziranja i to nakon realizovanog nastupa.

Iza Hodžića su stotine Stand Up performansa širom BiH i regiona, a za njegove komičarske egzibicije redovno se traži karta više.

Kako bi osigurali ulazak na predstavu, karte za show „Na licu mjesta“ možete besplatno preuzeti od ponedjeljka, 17. juna u Biletarnici Centra, svakoga dana u periodu od 07 do 19 sati.

Inače, autor o sebi i projektu „Na licu mjesta“ kaže:

“Svaki razgovor sa prijateljem, mamom, mačkom, ima za mene jedinstven cilj – izazvati smijeh. Takvo jedno stanje mentalne urušenosti dovodi do toga da uvijek imam neku repliku odmah – NA LICU MJESTA. Tako je nastao ovaj, potpuno prirodni, za mene lično, a za sam žanr Stand Up komedije, neprirodni i gotovo do sada nepoznat koncept.”

Stoga budite dio jedinstvenog događaja u Cabaret Clubu Centra za kulturu Lukavac, zbog ograničenog broja mjesta na vrijeme prteuzmite svoje ulaznice, te na kraju eventa dajte jasnu ocjenu kvaliteta ponuđenog programa.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments