fbpx

Rat bendova ponovo u Puračiću

1 min. za čitanje

Show će na jednom mjestu okupiti veliki broj neafirmisanih izvođača hip-hop, pop i rock muzike sa prostora opštine Lukavac.

Pop Rock Music Night je prije svega show na kojem će se našim posjetiocima predstaviti veliki broj bendova sa područja lukavačke opštine. Kako bi ovaj festival bio drugačiji, pripremili smo i backstage sa atraktivnim voditeljima.

Ovim putem organizatori žele da se zahvale Opštini Lukavac kao generalnom sponzoru, SodaLIVE.ba kao medijskom sponzoru i našoj Mjesnoj zajednici,  knjižari Sidran Puračić i Osnovnoj školi Puračić.

Nadam se da će nas Opština Lukavac podržati i u narednim aktivnostima, a sve to kako bi Puračić vratili gdje mu je i mjesto.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka cast !!

SVAKA ČAST, al kad već pišete o Ratu bendova, mogli ste i ranije napisat da je grupa blek menšn bila na Ratu bendova u Sarajevu,kao jedini prestavnik sa Lukavačke opštine…..

Ja predlazem da svoje bendove na takmicenju prijave dvije struje u Islamskoj Zajednici koje su suprostavljene po pitanju sjedista i imena Medzlisa IZ Puracic pa ciji bend pobijedi neka bude po njegovom.
🙂

Ne kontam gdje Puracic treba vratit i koje mu je mjesto pebivalista?