fbpx

Promocija knjige „Kad izgubim sebe“ autorice dr. sc. Vahide Djedović

2 min. za čitanje

Svoju novu knjigu „Kad izgubim sebe“ u Centru za kulturu Lukavac u četvrtak će promovisati autorica iste, izuzetno cijenjena i popularna psihoterapeutkinja dr. sc. Vahida Djedović.

Riječ je o četvrtoj po redu knjizi dr. Djedović, a promocija će biti realizovana  kao interaktivna radionica, koja će prisutne podstaći na razmišljanje o vlastitom sistemu vrijednosti i odlukama koje donosimo.

Dr. sc. Vahida Djedović, psihoterapeutkinja sa dvadesettrogodišnjim kliničkim iskustvom, iza sebe ima, uz bogatu praksu, i tri objavljene knjge: „Obući košulju sretnog čovjeka“,  „Terapeut ljubavi“ i „Kako (pro)voditi ljubav“.. Sve knjige dr. Djedović govore o svakodnevnim životnim problemima, s kojima se svi suočavamo. U knjigama su primjeri psihoterapijskih seansi i stvarnih osoba, koje su dale dozvolu da njihove priče mogu biti prenijete u ovakvoj formi.

Knjiga „Kad izgubim sebe“ potpuno je drugačija od svih drugih knjiga samopomoći, jer ovo nije knjiga koja se čita, već knjiga koja zahtijeva rad na sebi, jer su u današnje doba ljudi nesigurni, neprihvaćeni i usamljeni, te se, bježeči od takvog života, počnu udaljavati od sebe samih.

Dr. Djedović je kreatorica izuzetno popularnih „Ženskih razgovora“ i čest gost brojnih televizijskih kuća kada je riječ o tematici koja uključuje samopouzdanje, samopomoć, emocije i nadu.

Promocija knjige „Kad izgubim sebe“ bit će upriličena u Foajeu Centra za kulturu Lukavac, u četvrtak, 15. juna u 18:00 sati.      

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments