fbpx

Održana promocija zbornika poezije “Vrisak kroz svilenu paučinu”

1 min. za čitanje

Na promociji je predstavljen i novi video singl ‘Ramayana’ ovog muzičkog benda.

Alarm s.o.s.

Na zagrebačkoj promociji bili su prisutni autori zbirke poezije Jasmin Mujanović Mag koji je ujedno i autor dvostrukog albuma, Branislav Lukić Luka, Neven Dužević te urednik i recenzent izdanja Zvonko Horvat i profesor Mihad Sakić kao promotor i recenzent.
U knjizi je zastupljeno devet autora sa područja Balkana: Neven Dužević, Zal Kopp, Branislava Kostić Gaca, Sabina Koželj Horvat, Senka Laginja, Branislav Lukić Luka, Jasmin Mujanović Mag, Milan B. Popović i Livija Reškovac. Tu se nalaze i fotografska ostvarenja autora Marine Grasilović, Simone Dimčevske, Milene Ristić, Vesne Djurice, Aleksandra Pribakovića, Branka Ostojića i Branislava Lukića Luke.

Promocija zbornika poezije

Naredna promocija ‘Vriska kroz svilenu paučinu’ je u Ljubljani, a pozivi za promociju stižu iz Beograda, Herceg Novog, Opatije, Beča i Vroclava.

U pauzama između promocija Jasmin Mujanović Mag i Branislav Lukić Luka u saradnji sa produkcijskom kućom Provision i izdavačkom kućom INDA nastavljaju rad na novim video singlovima ‘Divlje srce’ i ‘Bizantijski pir’.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka cast !!!! Samo naprijed.
Sve cestitke Jasminu i Luki .

Cestitam, lijepo je procitat ovako pozitivne tekstove. Pozdrav za Jasmina i Luku

Hajde, neka, neko, udruženim snagam, nešto pozitivno uradi za BiH. Nadam se da ovdje nije tim po nacionalnom ključu. U svakom slučaju lijepo, pomalo ponosno, je pročitati ovakvu vijest pa makarih i ne volio.

Svaka cast! Pravi momci i dobri ljudi,umjetnici jednom riječju.Pozdrav Jasminu i Luki (lik je za desetku).