fbpx

Najava: Likovna kolonija “Svatovac”

1 min. za čitanje

Art Centar Lukavac organizuje sedmu po redu Likovnu koloniju Svatovac. Kolonija će se održati u periodu od 6. do 9. jula u planinarskom domu Svatovac. Kao i prethodnih godina, očekuje se dolazak tridesetak mladih umjetnika iz BiH i susjednih zemalja. Učešće velikog broja mladih ali prepoznatljivih autora jedna je od specifičnosti ove Kolonije.

U propratnom programu Kolonije podršku će dati lokalni bendovi i DJ-i.

Pokrovitelj Likovne kolonije Svatovac je Opština Lukavac.

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Molim vas, prvo da se nacrta grandiozna slika simetričnog naseg lafinasa na biciklu poni. I kako nas vodi u svjetlu budućnost preko pruzni prelaza, sajmu, staza i bogata. U desnoj ruci neka bude laptopčić i FC a u lijevoj goranske kartice najmanje pet stranaka. Iznad glave veliki naslov, umni, urbani i naucnik svjetskog glasa cak dva puta citiran poznavalac Pitagore i strukture Nepala. Idemo komunjare dekan odgovor jer vam suknja vođi.

zaboravio si SDP INSIDER-u da je FK RADNICKI vec odveo u 2 fed ligu nas nacelnik na pony biciklu

Doći će Lafinaš na koloniju sa suprugom koja kja je primljena po konkursu u Zavod zdravstvenog osiguranja na biciklima da otvori KOLONIJU da Poljičanima pokaže koliko on vodi računa o njima.Sigurno će biti i preletačević Sulejman Brkić koji će predložit da se ove kolonije održavaju na njegovom imanju u Poljicu (PARK PRIRODE) koji će on ustupit bez naknade jer ga je i on kupio pojeftino dok je bio direktor direkcije cesta u Kantonu.i na Kraju napravit će zajedniočki SELFI i objavit na FEJZBUKU. NAM U LUKAVCU TREBA KULTURNIH MANIFESTACIJA A KADROVE ĆEMO UVOZIT IZ GRADA TUZLE.

Ovo sa komentarima o načelniku postaje bljutavo. Nije više za konzumaciju. Čudi me kako administrator ne blokira ovakve rasprave koje nemaju veze sa temom.
… nisam za Delića, ali definitivno nisam bio ni za …

bas suprotno..ovi komentari oslikavaju njegovu potrebu da se promovise na bilo cemu..nema ni on veze sa kamaru stvari koje su se uradile pa se ode slikat i prodavat maglu da je on nesto uradio

Pisali, ne pisali, “sve” o načelniku je bljutavo i malko tukne na đeriz…

Za SDPinsidera – citat
“Pametan čovjek govori jer ima nešto da kaže dok budala govori jer hoće da kaže nešto”.

@SDPinsider, koliko uzimas za svakodnevno piskaranje po tzv. portalima i gdje da se prijavim i ja?