fbpx

Lukavčani snimili novi spot za bend Divanhana

1 min. za čitanje

Bosanskohercegovački bend Divanhana na društevnim mrežama je podijelio novi single sa aktuelnog albuma “Zavrzlama“. U pitanju je video za još jednu autorsku pjesmu ovog popularnog sastava imena “Lola“, koji je sniman na njihovom posljednjem koncertu u Lisinskom, nedugo prije početka pandemije korona virusa, tačnije 29.02.2020. godine.

Produkciju za pjesmu potpisuje dugogodišnji saradnik benda Divanhana Borjan Milošević, dok je live video realizovala ekipa Lukavčana ispred imena “Mono Digital”, na čelu sa Sallexom Sašom Perićem, a ekipu su još činili Davorin Đuranović i Dino Osmanović.

Ponosni smo na saradnju sa bendom Divanhana. Uskoro će biti objavljen još jedan live video sa koncerta u Zagrabu. Zahvaljujemo se na povjerenju i radujemo se budućoj saradnji, kratko su za naš portal izjavili iz kompanije Mono Digital.

Divanhana je ranije najavila koncerte u Novom Pazaru na Zeman Festu 30.07., Užicu 31.07., te Kragujevcu 01.08. te će za sve poštovaoce njihove muzike ovi koncerti biti posljednja prilika da Divanhanu gledaju u trenutnom sastavu sa sjajnom Šejlom Grgić

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments