fbpx

Lukavačka grupa D-mol objavila videa za tri obrade

1 min. za čitanje

Lukavačka grupa D mol bend, koja je već poznata mnogima, unatoč još jednoj izuzetno zahtjevnoj, ali uspješnoj sezoni, pronašla je vremena za ono što se u muzici naziva “ljubav” i snimila nekoliko pop rock obrada poznatih izvođača s bivše Jugoslavije, kako kažu, za dušu.

Ono što čini situaciju još intrigantnijom jest da su snimali u vlastitom studiju, gdje inače provode svoje slobodno vrijeme, stvarajući sve svoje muzičke ideje i kreacije.

Naglasak treba staviti na blisku suradnju između D mol benda i BBCC kluba, kao i ekipe iz Mono Digital-a, lukavačke kompanije za promociju. Svi su značajno doprinijeli ostvarivanju kako ovih, tako i budućih projekata. Dok uživamo u već istaknutim obradama na njihovom YouTube kanalu s dugogodišnjim prijateljem i kolegom Denisom Hadžićem, D mol bend već radi na novoj obradi, ovaj put u suradnji s kolegicom Šejlom Zonić (učesnicom Zvijezda Granda).

U razgovoru s članovima benda, razgovarali smo i o autorskim projektima te saznali da bi tijekom naredne godine mogli dobiti ono što publika s nestrpljenjem iščekuje već dugi niz godina.

Videa možete pogledati na likovima ispod:

Riblja Čorba – D Mol cover
Divlje Jagode – D Mol cover
Kerber – D Mol cover

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

LukaVČe grupe inače baš objavljuju videa i obrađuju …