fbpx

Koncert benda „Zoster“ 13. augusta u Lukavcu

1 min. za čitanje

U klubu Scena Centra za kulturu Lukavac, 13. augusta očekuje nas fantastična svirka regionalno popularnog pop-reggae benda „Zoster“.

Mostarski bend „Zoster“ važi za sastav koji plijeni pažnju na prvo slušanje zbog jasnih poruka u njihovim pjesmama kao i specifičnog zvuka koji su kreirali u ovih gotovo 23 godine postojanja. Kroz svoju muziku i nastupe grupa prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi i edukacije.

Iza sebe imaju pet studijskih albuma a najpopularniji hitovi „Ko je jamio, jamio“, „Imači kada“, „Treba mi keš“, „Čovjek zvani činjenica“ i brojni drugi, očekuju publiku na lukavačkoj sceni 13. augusta od 21:00 sat.

Važno je istaći da će svi posjetioci u muzičkom nastupu popularnih Mostaraca uživati besplatno.

Kao predgrupa „Zosteru“ od 20:00 sati nastupit će lokalni sastav, nesvakidašnji, alternativni bend „Crni dani CERN – a“ koji svira isključivo autorsku muziku u kojoj se može osjetiti uticaj raznih popularnih i alternativnih muzičkih žanrova od ´70 – ih do danas.

Pokrovitelj događaja je Grad Lukavac, a koncertom popularnog Zostera bit će zatvoren ovogodišnji festival „Ljeto u Lukavcu 2023.“

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

inspiracija s wc šolje