fbpx

Komedija s nogu ponovo u Lukavcu!

2 min. za čitanje

U srijedu 15. januara s početkom u 18.00 sati – sedam novih stand up komičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije, stajaće pred ispunjenom dvoranom i pričati o svom životu i svijetu oko sebe.

Domaće snage predstavljaju Mostarci Adi Fejzić i Nives Buzaljko iz Mostara te Alan Dardagan iz Sarajeva. Komšije sa istoka nam šalju Neshu Bridgesa iz Beograda i Aleksandra Perišića iz Kraljeva, a susjede sa sjevero-zapada predstalvjaju Tin Vodopivec iz Ljubljane i Tomislav Kozačinski – Koza iz Velike Gorice.

A kakve se šale mogu očekivati? Napomenućemo da među komičarima imamo i univerzitetske profesore i studente, i kontrolore letenja i bivše pilote, i glumce i pjevače, i TV voditelje i dizajnere… Biće tu priče o svemu i svačemo! Biće i crnog humora, ali i onog više ružičastog.

Kao i prošlog puta, program ća voditi Hazim Mujčinović te će i ovaj program će biti javno televizijsko snimanje, a prethodno producirano se već sada može vidjeti u programu televizije TV1.

Ulaznice u iznosu od 5KM možete rezervisati na sljedeći način:

SMS: 066 444 864;
E-mail: info@standup.ba ili u klubu BBCC gdje ćete ostaviti svoje ime i prezime te broj željenih ulaznica, a koje onda kupujete na ulazu sat vremena prije početka programa.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

GLEDALA SAM IH U DECEMBRU I BILO ME SRAMOTA SAME SEBE STO SAM BILA, NAJVISE VULGARNOSTI KOJA NIJE NIMALO SMIJESNA /IZUZETAK JE ONAJ IZ SREMSKE MITROVICE KOJI JE PRICAO O BABI/, NJEGOVA SUGRADJANKA SAMO SAZALJEVA SVOJU SUDBINU, MOSTARAC NACIONALIZMOM MISLI NASMIJATI LJUDE, SARAJLIJA SA GITAROM PRVO TREBA NAUCITI TEKST PA SE POJAVITI, PEDJA TU I TAMO…VODITELJ…HA, HA, TOLIKO JE SMIJESAN DA MI SE PLAKALO STO DADO 5 KM.