fbpx

Dogovorena saradnja između JU Centar za kulturu Lukavac i Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo

1 min. za čitanje

JU CKM i tokom 2022. godine nastaviće saradnji sa mnogobrojnim institucijama, orgnaizacijama i pojedincima, u cilju promocije i prezentacije mnogobrojnih projekata, programa i festivala.

Danas je u galeriji centra potpisan protokol o saradnji između JU Centar za kulturu Lukavac i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo. Protokole su potpisali u ime institucija, direktori Neven Tunjić i Ernis Šljivo. Pored Nevena Tunjića, u delegaciji ispred Centra za kulturu iz Lukavca, bili su prisutni saradnici Nedžmina Bikadušić i Elmir Krivalić.

U ovim vremenima zatvorenosti, uz poštivanje svih epidemioloških mjere, centri kulture moraju nositi dah svježine, umjetnosti, kreativnosti, vrijednosti i radosti za djecu, mlade i građane.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jel više bitno ko je koja stranka i nacija pa zar ste toliko zatucani. I onda se čudite što nas muslimane ne voli narod. Momak je zatekao kriminal koji se gomila 20 i kusur godina. Odmah je uzeo da nešto sredi i tome treba dati šansu. Žao mi je udruženja koja su izbačena ali tome nije mjesto u Domu Kulture tome treba naći opština neki prostor. I te ljude kultra svakako ne dotiče tako da oni nemaju pravo glasa i drugo to niko nije iz Lukavca.