fbpx

Art Centar Lukavac vrši upis članova za 2016. godinu.

1 min. za čitanje

Art Centar je udruženje koje ima za cilj afirmaciju likovnog stvaralaštva ali i kulture uopće. To podrazumijeva okupljanje ne samo likovnih umjetnika nego i fotografa, pisaca, muzičara, glumaca, producenata itd. pa s toga pozivamo sve zainteresovane građane koji se bave kulturnim stvaralaštvom ali i one koji mogu doprinijeti razvoju kulture na našoj općini da se odazovu na ovaj poziv.

Za upis je potrebno ispuniti prijavni obrazac a članovi koji su već upisani za 2015.godinu moraju obnoviti svoje članstvo.

PREUZMI: Pristupnica Art Centar

Nakon prikupljenih podataka Art Centar će organizovati sastanak sa svim članovima na kojem ce prezentovati plan aktivnosti za 2016. godinu a članovi će potpisati pristupnice, platiti članarinu koja ce za godinu dana iznositi 20 KM i preuzeti svoje članske kartice.

Veliki broj građana je upoznat sa projektima Art Centra koji već petu godinu radi na podizanju kulturne svijesti u Lukavcu.

Pozivamo sve one koji ne žele da nam vrhunac teatra bude stand up komedija  dva puta godišnje, kino projekcije svedene na sporadične mainstream filmove a KUD pojam kulture.

Učlanite se, dajte svoj doprinos, grad čini kultura, naš je treba!

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments