fbpx

Jezero Bistarac: Tražite plac za izgradnju vikendice?

1 min. za čitanje

Firma Ontario d.o.o. Lukavac, nudim svim zainteresovanim,  atraktivne placeve za vikendice na Jezeru Bistarac.  U ponudi su placevi za izgradnju vikendica u blizini vode a takođe nude se placevi u šumskom ambijentu. 

Za detaljnije informacije, obratite se na:


Tel:             +387 (0) 35 553 349
GSM:             +387 (0) 61 724 110

 

 

 

Informacije o Jezeru Bistarac

Jezero Bistarac se nalazi na dva kilometra od Lukavca, i predstavlja turistički biser TK. Riječ je o turističkom kompleksu, koje je jedno od rijetkih jezera sa prirodnim prečišćavanjem što garantuje čistu vodu pogodnu za kupanje, ribolov i sve sportove na vodi. Firma Ontario d.o.o. Lukavac je u procesu dobivanja licence za evropski auto kamp.

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
12 komentara
Subscribe
Notify of
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mudro smisljeno da okupaju Iracane na brzinu hladnom vodom ali tesko ce to ostvariti , nije niko budala !

gdje ćete govna sprovest iz vaših vikendica,možda u jezero??

Lijepo zamishljeno kako da nam uzmu kesh. Mogu mislit i cijena je paprena. Ali to je obichna bara, kakvo to on ima prirodno prochishcavanje ??? > shto dodje narod i vrshi nuzde u jezeru. Hahaaa

Jezero je za sad i nekako dobro, mislim da bi ga ta ideja samo upropastila. Šteta! Čuvajmo prirodu. Žalosno da mi sutra ne možemo sa svojom djecom tu doć, jer su neki bogataši to pokupovali.

Modracko jezero biser raspada u TK i staroj jugi udaljeno 5 km. Nude se placevi za hotele i vikendice pravo turisticko ruglo TK. Mole se oni koji imaju pare za bistaracko jezero da ih opeljesimo tj. Izvratimo dzepove pa cemo i to jezero sje..t.
Imamo nacelnika nemaga ni Amerika.

E moj Dark Shark al i ovo je za onu baru u Tuzli ocean, kakvo je tako je nase je

Neka tamo Država od mještana “otme” zemlju sruši kuće i iskopa ugalj. Rudnik umjesto da tu iskorištenu zemlju vrati starim vlasnicima ili njihovim nasljednicima što je po zakonu dužan uraditi, proda nekom “gazdi” jezero (prirodno dobro) što je van svakog zakona. A taj “gazda” prodaje placeve za vikendice. To može samo u našoj “pravnoj državi”

REKLAMIRANJE STROGO ZABRANJENO BEZ DOZVOLE ADMINISTRATORA!

Drzava ne bi trebala tri puta vlasnike da isplacuje za zemlju i na kraju da im zemlju jos i vrati…

Pa bogatas je to jezero davno vec kupio, ogradio i naplacuje posjetu svom posjedu…

Ako je sudit po onoj ko zna zna, ko ne zna 2(dva).Ovo ispadE jos jedna igra mUslimanskog vrha, citaj Mafijaskog. Da se otme sto vise para nezrelim i ne normalnim ljudima koji nasjedaju na fazone ideologa a tako nam i treba kad nam SELJACINE ( samo zato sto su maslimani) kroje gace,e pa braco muslimani aferim.

He he he
Sve manje manevarskog prostora za legalnu pljacku Lukavcana. Narod opametnio i sve bolje i lakse prepoznaje kad mu neko prodaje muda pod bubrege.
U Lukavcu vazi parola: sjebi sve ako treba samo uzmi pare.