Javno se izvinjavamo!

7. Avgusta 2009.
1 min. za čitanje

stopfaszmu-300x199Poštovani posjetitelji,

za danas u 18 časova je najavljen nastavak potpisivanja peticije za pokretanje građanske inicijative za zabranu rada Ravnogorskom četničkom pokretu u BiH i vraćanje u proceduru prijedloga Zakona o zabrani fašističkih organizacija i korištenja fašističkih simbola.

Nažalost, zbog problema koji su nas zadesili proteklih nekoliko dana i danas nismo u mogućnosti da nastavimo sa potpisivanjem peticije. IZVINJAVAMO se svima na ovome, ali tako nam nalaže trenutna situacija u kojoj se nalazimo. Naime, prilikom nedavne poplave ostali smo bez automobila koje je poplavljeno i trenutno se nalazi na servisu i čišćenju. Juče smo nekako i uspjeli da organizujemo prevoz suncobrana, stolova… u 18:00 sati nas je omela kiša i nevrijeme, ali danas su ljudi koji su nam juče pomogli oko organizovanja i prevoza prezauzeti i nama su svezane ruke.

Nadamo se da nas razumijete, mi ćemo nastaviti sa organizovanjem potpisivanja peticije naredne sedmice i blagovremeno ćemo Vas obavjestiti. Također, kako bi se iskupili, potpisivanje će trajati 6-8 sati umjesto 3.

Izvinjavamo se još jednom!

Podijeli ovaj članak