Informativni sastanak „Otvoreni dan“

1 437

Informativni sastanak „Otvoreni dan“ u vezi s Javnim pozivom OCD/NVO – potencijalnim aplikantima za predaju projektnih prijedloga bit će održan 4.februara 2013.g.(utorak) u JU Biblioteka Lukavac od 12 do 14 sati.

bibliotekaPotencijalni aplikanti, odnosno predstavnici organizacija civilnog društva, će tokom sastanka biti detaljnije upoznati s Javnim pozivom, načinom prijavljivanja, kriterijima.

U slučaju da su im potrebne dodatne informacije i pojašnjenja, aplikanti mogu kontaktirati UNDP BiH putem e-mail-a: [email protected] s referencom na LOD III projekat u naslovu.

Općina Lukavac, u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija, raspisala je 23. januara 2013.g. Javni poziv OCD/NVO za predaju prijedloga projekata u sklopu projekta Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III kojeg finansira Evropska Unija. Pravo prijavljivanja na Javni poziv imaju sve OCD/NVO koje su registrovane u skladu sa zakonskim propisima BiH. Javni poziv i dokumentaciju za podnošenje projektnog prijedloga mogu se pogledati i preuzeti na općinskoj web stranici.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kud puracic

Da li je Dan otvorenih vrata 4. februara u ponedjeljak ili je u utorak 05.februara????

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x