fbpx

FOTO: U završnoj fazi gradnja najmodernije zgrade u Lukavcu

2 min. za čitanje
Zgrada AAM1 Lukavac

Zgrada je u završnoj fazi i uskoro će u svoje stanove primiti stanare. Zgrada je projektovana sa vanjskim zidovima debljine 30 cm, toplinki zaštićene fasade od 10 cm po euro standardima. Stepenišni prostor i prostor za lift je projektovan sa duplim zidovima koji su zvučno izolovani, čime se postigla zaštita od zvučne i svake druge buke.

Također, ulazna vrata stanova su protuprovalna visoke kvalitete a zidovi između stanova su sa duplom Eurocode izolacijom čime je omogućen intiman i miran boravak u stanu. Stolarija je ostakljena duplim staklima.

Zgrada AAM1 Lukavac

Zgrada će imati svoj izolovani rezervoar za vodu čime se postiše konstantvno snadbijevanje vodom svih stanova – slobodnim padom. Također, zgrada posjeduje i vlastiti agregat na koji je priključen lift, stubišna rasvjeta i pumpa za vodu čime se obezbjeđuje sigurnost nakon nestanka električne energije. Svi stanovi su klimatizovani sa klimom sakivenom iza vertikalnih plaštova na fasadi.

Treba istaći da su svi energenti sa vlastitim mjernim uređajima – plati koliko potrošiš.

Zgrada AAM1 Lukavac

Podovi u stanovima su projektovani kao plivajući pod (zaštita od udarne buke) sa završnom obradom od prirodnih i kvalitetnih materijala po izboru projektanta uz mogućnost obrade po želji kupca. Stanovi su opremljeni interfonima a postoji mogućnost ugradnje videofona.

Zgrada AAM1 Lukavac

Za više informacija posjetite www.aam.ba

Želimo Vam ugodno i prijatno stanovanje u zgradi AAM 1 Lukavac

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Samo da ona bude gotova da ljudi usele

Taman mislis clanak a ono REKLAMA.
Haj’ valja od neceg i vama u SODALive zivjet.
CIni mi se malo da je termin “najmodernija” pretjeran al znajuci kakve su m,angupi zgrade do sada gradili i prodavali nisu postavili bas neki visok standard kako bi ova zgrada bila najmodernija.
Samo da sve bude u vinklo, da ne otpadaju plocice makon par mjeseci, da su zidovi vertikalni, da voda bude ZA PICE, da odvodi budu propisnog promjera da se ne zacepljaju svako malo, …
bice to dobra zgrada.
Ako nista bar tiha, sto je veoma bitno. A mozda je tolika izolacija i postavljena da se ne cuje kad onaj ko kupi stan pocne bogarat sto je nesto sfusereno u stanu.
Ko zna …

Fina reklama za AAM …
A niko ne navodi sto su jos po 300KM od kupaca trazili? 😀

a šta je sa penalima što moraju platit monima što su kupili a nisu na vrijeme završili po 1500 maraka svakom