fbpx

FOTO: Lijepa Lukavčanka u Kanadi gradi karijeru i pozira u seksi donjem rublju

2 min. za čitanje
Dina Pandžić

Dina je rođena u Lukavcu, ali od 1995. godine živi u Kanadi, u Torontu. Ova studentica se modelingom bavi posljednje dvije godine, a ističe kako ne pristaje pozirati gola. Ipak, protiv vrućih editorijala u seksi donjem rublju nema ništa protiv

Dina kaže kako je odrastanje u Kanadi, kamo su se njeni roditelji zaputili 1995. godine kako bi potražili bolji život i pobjegli od rata i siromaštva, bilo prekrasno. Navodi kako je blagoslovljena sjajnim prijateljima i porodici koji su je uvijek bodrili u teškim trenucima.

Lijepa lukavčanka u svijetu modelinga našla se zahvaljujući svojoj prijateljici, mladoj fotografkinji u usponu. Prijateljica ju je kao 15-godišnjakinju zamolila da joj pozira za njen portfolio, a kad se oslobodila stidljivosti i straha od kamera, dvije godine kasnije, Dina se odlučila okušati u modelingu, videći taj posao kao dobar način skupljanja novca za džeparac.

Dina je zadovoljna svojim tijelom i kaže kako su najbolji dio na njemu njene noge, iako joj svi govore kako ima prekrasne oči.

Očekivano, ćevapi su joj omiljena hrana. Kaže kako joj je uzor Kate Winslet i voljela bi je upoznati. Jednog bi dana ova ljepotica voljela osvanuti na naslovnici nekog od prestižnih časopisa kao što su Maxim ili Vogue.

[nggallery id=167]

(SodaLIVE.ba/Agencije)

 

 

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Naj voli cevap 🙂

Jel otisla u Kanadu Eskortom preko Splita?
***

bas je vrh