Edukacija na temu “Problemi ovisnosti i razumijevanje informacija”

1 min. za čitanje

lukavac_1

Učesnici ovog treninga/edukacije biti će predstavnici/e i članovi/članice organizacija, udruženja, škola i neformalnih grupa koje rade sa mladima, ovisnicima i intravenskim korisnicima droga iz općine Lukavac.

Predavači na ovom treningu/edukaciji biti će Esmina Avdibegović, doktor medicine, Nermin Mujkanović, direktor JU CROPS, Smoluća i i Azem Poljić, pomoćnik ministra za rad, socijalnu politiku i povratak TK.

Projekat se realizuje u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III“ kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura.

Trening/edukacija će se održati u subotu 12. oktobar 2013. godine u Hotelu ”Lukavac” u Lukavcu sa početkom u 09:00 sati. Najljubaznije  se moli posjetioci da u hotel dođu prije 09:00, kako bi na vrijeme počeli sa edukacijom.

Troškovi učešća (materijal za trening, certifikati, ručak i osvježenje) biti će, pokriveni iz budžeta projekta (od strane organizatora) u skladu sa UNDP-ovim pravilima.

Svi potencijalni posjetioci se ljubazno mole da svoje učešće i dolazak na edukaciju potvrde Mirzi Efendiću na [email protected]
emmaus.ba , najkasnije do petak, 11. oktobra 2013. godine.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara