fbpx

Uhapšeni pljačkaši lukavačkih firmi

1 min. za čitanje

PU LukavacPolicija je daljim operativnim radom, utvrdila da su navedena lica, zajedno sa osobom incijala A.D.(21) iz Lukavca, učestvovali u izvršenju krivičnih djela teške krađe u Lukavcu nad jednom porodičnom kućom, zatim firmom doo “Elektroagent” i trgovinskom radnjom “Enna”. Većina predmeta otuđena iz prostorija firme “AAM Planiranje i izgradnja” Lukavac je pronađena, te uz saglasnost kantonalnog tužioca vraćena vlasniku.

Pomenuta lica su lišena slobode, i nad njima se trenutno provodi kriminalistička obrada, nakon čega će isti uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu biti predati Kantonalnom tužilaštvu Tuzla.

(SodaLIVE.ba/MUP TK)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

DOLIJALE LIJE

Jbt jesu kriminalci zasticeni u ovoj zemlji…opet inicijali… Ali grad je mali ovaj A.D je garant Alen Dugonjic zvani Dugonja.

Znao sam da će ih uhvatiti!!!!! Mislim MUP oni su experti i nisam ni sumnjao da će dugo trajati!!!!! Mora da je neki u pitanju koga nisu smjeli dirati!!!! Vako treba da se riješavaju stvari koje se zovu narkić pljačka za 100 maraka!!! Ne kontam da nisu mogli za tu pinku čovjeka mogli da pitaju da i dadne nako džaba!!! On bi im dao sigurno,čojk ba daje za sve humanitare,klubove pa dao bi ba i njima stoju da naprave par crta!!!! i da uživaju bezu rešetaka!!! ne kontam!!!!

Čemu potreba za mijenjanjem imena? Ime je ispravljeno. – Administrator