fbpx

Učesnik nesreće: “Udario moje auto i pobjegao u obližnju šumu”

2 min. za čitanje

Danas smo objavili članak o neobičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u mjestu Huskići, u blizini izvora “Barutni” a u kojoj su učestvovala 4 vozila.

U nezgodi su pored Škode, učestvovali Audi, Golf 2, te kamion u vlasništvu JP RAD Lukavac, koji je radio na osposobljavanju rasvjete.

M.D., jedan od učesnika ovog događaja i vozač automobila marke Škoda opisao je razvoj događaja:

Zbog radova od strane JP RAD Lukavac saobraćaj na toj dionici puta je propuštan periodično. Nakon što sam dobio znak da mogu proći, krenuo sam da obiđem kamion. U tom momentu velikom brzinom dojurio je “Audi” koji je udario u zadnji kraj mog vozila, te me odbacio preko trotoara u njivu. Iza “Audija” je velikom brzinom dolazio “Golf 2” koji je namjerom ili ne, udario u “Audi” te ga bacio na kamion. Vozač “Golfa” je nakon udesa odjurio velikom brzinom sa lica mjesta, dok je vozač Audija izašao iz automobila, uzeo kesu iz gepeka i otrčao u pravcu obližnje šume.”

Naš sagovornik je zajedno sa suprugom i maloljetnim djetetom prevezen u Dom zdravlja Lukavac, te su upućeni na UKC Tuzla. Nakon pregleda su svi pušteni na kućno liječenje.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Lukavac i do ovog trenutka nisu objavljene zvanične iformacije.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

I sta bi s kese u sumi, jel nabro gljiva ludara hahahaha joj jebo vas otac ludi hahahaha

Zasto kamion Ciji god da je ili bilo sta god da radi nema Obezbijedeno zaustavljanje i upaljena rotaciona svjetla.

*** te kamion njega svako u po bijela dana vidi na putu , zasto niko ne daje ime i prezime od budale koja je ovo sve napravila i bjezala . Kakve su tu droge u pitanju ?

Opet mi po svom netreba ograda vidimo mi kraj puta.Netreba zakon znamo mi kako ce mo.
Netreba oznacit zaustavljanje vozila vidimo mi eto vidi se da se nevidi.
Da je blinkao sa 100m i ta budala sto je pobjegla vidla bi da treba usporiti.
Al hajd dobro je gora sam ja budala sto pisem.

,,sahbaze” da ti ja nešto kažem:
u toj kesi nije bilo gljiva ali je bilo nešto od čega se pravo poludi vjerovatno , ali , Mehmed Suljagić lopov iz puračića nemal ne poubija sve na putu od policije do naroda i djece , de se malo suzdrži komentara ako već ne izlaziš nigdje iz kuće i neznaš pravu istinu . Taj Mehmed je pobjegao u šumu a niko ni da potrči da ga uhvati od tih jakih momaka iz komunalnog čiji je kamion .

NEKA *** I A.. zaustavljaju ,, ŽICAJU” kod amfore običan narod kad vozi a neće MEŠU zaustavit