U saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobila I.K (1996.) iz Lukavac Mjesta

0 min. za čitanje

Pješakinja I.K (1996.) iz Lukavca Mjesta, općina Lukavac zadobila je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak (22.04.2010.) oko 13,30 sati dogodila na lokalnom putu u mjestu Huskići općina Lukavac.

Nju je nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom udario Azur D. (1988. )iz Ciljuga, općina Živinice. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili službenici policije PS Lukavac.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
8 komentara
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Neka joj je Bog na pomoci da se sto prije oporavi

zelim joj brz oporavak sve najbolje …

gdje je sad onaj policajac samir zuco, zna otjerivat djecu iz parka a saobracajac kljusina

Lik, kad si tol'ka faca sto nisi napis'o svoje pravo ime pa napis'o komentar. Da je jos policaja k'o sto je Samir, jer ovoj danasnjoj omladini i trebaju onakvi. Jesil kada pogledo kakav park bude nedjeljom ujutro?

Nesreće se događaju i svima nama se mogu dogoditi, bili u autu ili na putu. Naravno niko ne želi da se dese a pogotovo sa bilo kakvim posljedicama. Zato poželimo brz oporavak ozlijeđenoj. O vozaču nema podataka tako da nemam komentar.

kona,,,,,gdje ce djeca ako nece u park iml grad komunalno preduzece???? nego sakrije se u park sugo sugavi, ne smije izac na put sredjivat saobracaj kad je uvijek pjan

Konia u pravu je lik Samir žućo i ala pojedini policajci zaustavljaju ljude za pojase što nisu svezali kažnjavaju ih a vam kriminal na sve strane žalosno.

Hahahaha Samir 🙂 
Kupiš ga za dvije i po marke hahahah 

adbanner