fbpx

Teška saobraćajna nesreća, u nesreći učestvovala jedna osoba iz Lukavca

1 min. za čitanje

5. juna 2024. – U večernjim satima, oko 22:55, u ulici Bulevar II Korpusa na magistralnom putu Tuzla-Zvornik dogodila se teška saobraćajna nesreća. U nezgodi su učestvovala tri putnička motorna vozila: “Audi A4” kojim je upravljao O.Š. (2001. godište) iz Tuzle, “VW Passat” kojim je upravljao H.P. (2004. godište) iz Kalesije, te “VW Golf IV” kojim je upravljala A.Ć. (1995. godište) iz Lukavca.

Ljekari JZU UKC Tuzla su na licu mjesta konstatovali povrede vozača. H.P. je zadobio teške tjelesne povrede, dok su O.Š. i A.Ć. zadobili lakše tjelesne povrede.

Zbog ozbiljnosti nesreće, na navedenom dijelu puta je došlo do potpune obustave saobraćaja koja je trajala od 23:00 do 01:35 sati, kako bi se omogućilo obavljanje uviđaja i uklanjanje oštećenih vozila sa ceste.

O ovom događaju je odmah obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok su potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici Policijske stanice Centar i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Pozivamo sve učesnike u saobraćaju na dodatni oprez i pridržavanje saobraćajnih propisa kako bismo zajedno doprinijeli sigurnosti na našim putevima.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mater im vise balavu.
I Audi i Passat dzaba zena zaplati.
I semafor.