Policija pronašla heroin kod dva lica

22. Jula 2009.
1 min. za čitanje

policijaJučer oko 15,30 sati, službenici policije Policijske  stanice Lukavac, su u Ulici Kulina Bana u Lukavcu, izvršili pretres lica I.A., rođen 1984. godine iz Lukavca i kod istog pronašli dva paketića sa sadržajem praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”.

Takođe, oko 16,40 sati u Ulici Mehmedalije Maka Dizdara u Lukavcu, izvršili su i pretres lica S.M., rođen 1985. godine sa područja općine Lukavac, kod kojeg su pronašli jedan paketić sa sadržajem praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”.

Navedena lica su lišena slobode i privedena u službene prostorije PS Lukavac, a oduzeta materija će biti dostavljena na vještačenje.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje na dokumentovanju istog poduzimaju službenici policije PS Lukavac.

(SodaLIVE.ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
4 komentara
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A zasto pisete da je heroin u naslovu, a dole pise da samo izgledom aspcira i da ce tek bit poslano na vjestacenje?

zato što u svako oficialno izvjesce unosi se text ” … koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Heroin”. Jer nema šanse da policajac na licu mjesta dokaže da je to baš droga, mora na analizu…

Pa onda ste trebali gore rec’ pronasli nesto sto asocira na heroin, a ne u naslov stavit heroin, a dole na neki nacin demantirat.

ne to ustvari asocira na speed, a vjestacenjem ce se doznati da je 60% brasno.
naslov je trebao biti: lukavacka policija presjekla lanac trgovine heroina koji se iz tuske preko kosova i srbije prebacuje u zemlje EU.
ja supljaka od komentara!