fbpx

Petrovo: Kod Lukavčanina pronađen speed i marihuana, odbio testiranje na prisustvo droga

2 min. za čitanje

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo prije dva dana oko 12.50 sati, lišili su slobode lice inicijala J.A iz Lukavca, FBiH, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih doga“.

Kontrolom putničkog automobila utvrđeno je da vozilom upravlja lice inicijala J.A. iz Lukavca, koje je odbilo da se podvrgne testu na prisustvo opojnih droga u organizmu, zbog čega je sankcionisano u skladu sa odredbama Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Sa navedenim licem u vozilu su se nalazila lica inicijala T.S. i A.M. takođe iz Lukavca, FBiH, kojima je lice inicijala J.A. dalo na konzumiranje opojnu drogu.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres lica i navedenog putničkog automobila prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedna vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne mase 72,1 grama, vrećicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne mase 13,2 grama, plastična kartica sa tragovima bijele praškaste materije, šest providnih vrećica i jedna novčanica sa tragovima bijele praškaste materije.Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica inicijala J.A. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Treba tuziti ovu bagru iz Petrova sela.
Ko su oni da maltretiraju nase Lukavcane.

Pravda za J.A. T.S. A.M.
Nije vam ovo 92