fbpx

Novo samoubistvo na našoj opštini: Objesio se dvadesetsedmogodišnjak u Dobošnici

1 min. za čitanje

shutterstock_omca_625_24420012Njega su pronašli članovi porodice, koji su odmah obavjestili hitnu pomoć, međutim bilo je prekasno, javlja RTV Slon.

Ljekar Doma zdravlja Lukavac po izlasku na teren konstatovao je smrt dvadesetsedmogodišnjaka, a na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja koji bi upućivali da je riječ o ubistvo ili slično.

Motivi zbog kojih se M.B. odlučio na ovaj korak još uvijek su nepoznanica, a nezvanično saznajemo da je iza sebe ostavio oproštajno pismo.

Vezani članci: Prije dva dana zabilježen je još jedan slučaj samoubistva vješanjem na našoj opštini.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
9 komentara
Subscribe
Notify of
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Opet narode glasaj za “ove”, dajte i četvrti mandat neradniku. Bit će vam kasno ko i za rat što ste bili gurnuti. Oni su puni ko brodovi. Siti. Djecu turili u Tursku i Austriju. A vi opet glasajte za “naše” i vješajte se. Mislite da to nešto utiče na političku gamad? Oni samo kažu: “sudbina ba…Allah je tako odredio” “nedaj bože nikom”, A narod “velika kobila” i “vrbova čivija”.

Mikanče nek ti je rahmet duši

osuđivati stvari u koje nisi sigurno upućen a nepoznavajući
stanje prilike i zdravstvenu situaciju ili nesuglasice u porodici ili familiji u prvom redu je nepristojno i nekulturno a uzto i jako velik grijeh svko živo biće samo ono zna o samom sebi i niko drugi pa ča ni roditelji žao mi je svakog mladog čovjeka dali imao ili neimao zaposlenje dali me mrzio ili volio za sve ostalo dragi ALAH najbolje zna a mi obični smrtnici trebamo se osebi obaviti želim svim ljudima na svijetu da budu najbolji u svakom pogledu i volim sav narod

Kako je krenulo,i ja cu slijediti njegov primjer.Mozda sutra budete pametovali o mojoj smrti.

Iskreno saucesce porodici i ne treba davati bezvezne komentare,sigurno neko veliko zlo stoji iza svakoga samoubistva ,nedize se ruka na samoga sebe tek tako,nek mu je rahmet dusi.

nemoj bolan “mrtav” bice bolje valjda …..pa nije se narod ni u ratu ubijo a valjda je tad bilo gore u svakom pogledu ….

neka ti je rahmet dusi prijatelju.

Ne dize se ruka na sebe zbog toga sto nema posla.Nego, ima to jace u insanu,… nesto….

Vidi ono.. Covjek kaze da ce se objesit – 5 ljudi lajkuje.. Moj jarane 🙂